Kylling
Valp - Liten rase
· Kylling, lett fordøyelig protein
· Optimalt forhold mellom kalcium/fosfor – sikrer optimal vekst
· Kun naturlig konservert – naturlig start på livet
Sammensetning:
Forarbeidet og hydrolysert animalsk protein (26% fjærkre/kylling), hestebønner (11,5%), erter (ertemel) (11,5%), potetstivelse (11,5%), erte-stivelse (11,5%), betefiber (tørkede fiber) (9%), animalsk fettstoff (7,5% fjærkre/kylling), fermentert raps (4%), fiskeolie (2,25%), dicalciumfosfat (1,5%), tang (1%), natriumklorid (1%), ølgær (renset) (0,5%), Kingsmoor urter (0,125%) (lucerne, tang, nyper, eple, rabarbra, brennesle, peppermynte, lakrisrot, klengjemaure, lucerneurt, pepperrot, løvetann (hel), kamille, hvidtjørn, anis), cikorieinulin (0,1%), lecithin (0,1%), gulrøtter (tørkede) (0,1%), kaliumklorid (0,1%), glucosamin (0,025%), kondroitin (sulfat) (0,02%)
Analytisk innhold:
Protein |
30,0% |
Fett |
15,0% |
Fiber |
3,5% |
Råaske |
7,0% |
Calcium |
1,2% |
Fosfor |
1,0% |
Magnesium |
0,1% |
KJ/kg |
14.890 |
Kcal/kg |
3.560 |
Innhold av fettsyrer, beregnet/kg:
Omega-3 |
5,4 g |
Omega-6 |
21,5 g |